Realización general

Volem agrair la participació i col·laboració a totes les persones i famílies d’acollida que al llarg dels anys han contribuït que els infants del país s’hagin beneficiat d’un entorn protector ple d’afectivitat i seguretat. També a totes les que s’han interessat pel programa i a les quals, per diverses circumstàncies, no els ha estat possible dur a terme l’acolliment; i sobretot, a tots els menors i joves que demostren dia rere dia la seva fortalesa
per sobreposar-se a l’adversitat fent créixer el programa d’acolliment familiar, i als professionals que treballen prop de tots ells.

 

Amb la col·laboració de Jacqueline Pradère Fundació i Pyrénées Distribució, SAU. Realització general Daniel Arellano Mesina. Coordinació Raquel Llorens Aniorte i Bruno Martinez Preciado. Amb els testimonis reals de: Gisela, Susana, Laura, Ricardo. Amb Rebeca, Raquel, Bruno. Amb la col·laboració de: Martina Muñoz, Eric Cancelos, Aleix Rodríguez, Carlota Rodríguez, Julia Rodríguez, Jan Rodríguez, Iván Juliao, Kevin Juliao, Aitana Monroy, Eva Fernández, Sara Veloso, David Veloso. Música: RogerThat - Beautiful Wonderful Life. Veus en off: Siro Mayo i Daniel Arellano. Agraïments: Àrea d’Atenció a la Infància i l’Adolescència, Centre d’Acolliment d’Infants i Joves La Gavernera, Àrea de Suport als Joves Tutelats i Extutelats, Ministeri d’Afers Socials, Justícia i Interior.